Agendă de weekend (23-25 iulie 2021)
Agendă de weekend (23-25 iulie 2021)

Agendă de weekend (23-25 iulie 2021)

Acest weekend pare a fi timpul perfect pentru a participa la evenimente culturale. De la întâlniri cu autori celebri la concerte pe terasă, în zona Bistriței poți găsi o mulțime de activități inedite. Dacă încă nu te-ai decis ce vei face în weekend, citește în continuare pentru câteva idei.

This is custom heading element

Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai reputați scriitori români contemporani, vine la Bistrița pentru a discuta cu pasionații de literatură despre noua ediție a romanului „Nostalgia” și bestsellerul „Melancolia”.

Evenimentul este organizat de Librăria Humanitas și va avea loc sâmbătă, 24 Iulie 2021, ora 18:00 la terasa din fața Librăriei Humanitas. Întâlnirea cu Mircea Cărtărescu va dura o oră.

Participarea la eveniment nu necesită bilet sau confirmare. Pentru mai multe informații despre acest eveniment dă click aici.

This is custom heading element

La această expoziție, iubitorii de artă sunt provocați să privească într-o nouă lumină operele pictorului și creatorului de gravuri spaniol Francisco Goya prin interpretările tinerilor de la atelierul de pictură Shevalet, coordonați de Georgiana Cotuțiu.

Expoziția „Goya – 275 de ani de la naștere. Haideți să îl cunoașteți altfel pe Goya!”, curatoriată de dr. Alexandru Constantin Chituță și dr. Alina Ilia, va avea loc vineri, 23 iulie la ora 19:00 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

This is custom heading element

Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) le oferă cinefililor un eveniment special odată cu deschiderea aniversară a celei de a 20-a ediții: filmul spaniol „Dineu cu vecinii de sus” va fi proiectat simultan în 20 de locații din România.

Bistrițenii pot viziona această comedie multipremiată vineri, 23 iulie 2021, de la ora 20:00 la Cinema Dacia. 

Biletele se pot achiziționa aici.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata proiecției. Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial TIFF.

This is custom heading element

Muzica bună și atmosfera primitoare se vor face simțite la Erin’s Pub, unde se va organiza un Karaoke Party la care va concerta trupa Acustring’s Band.

Evenimentul va avea loc vineri, 23 iulie 2021, ora 20:00 la Erin’s Pub, în Bistrița pe Strada Gheorghe Șincai 19. Suport pentru artist este 15 lei.

This is custom heading element

Trupa EYEDROPS vine la Bistrița pentru un show în aer liber care promite o seară plină de muzică autentică ce abordează teme profunde.

Brikada, Overground Music și EYEDROPS invită bistrițenii la concert sâmbătă, 24 iulie 2021, între orele 16:00 și 22:00 pe pietonalul Liviu Rebreanu nr. 24, terasa Brikada.

Intrarea este gratuită, dar cum numărul meselor este foarte limitat doritorii sunt încurajați să își asigure locurile cât mai repede prin a contacta Brikada.

This is custom heading element

Cafeaua este de mult timp un simbol al intelectului și al creativității. Turul ghidat de Diana Zamfir și Kerekes Zsolt oferă o plimbare presărată cu povești fascinante despre istoria și arta cafenelelor și restaurantelor din Cluj.

Turul „Incursiune în lumea boemă a cafenelelor și restaurantelor Clujului din alte vremuri, și nu numai…” va începe Sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 18:00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va dura aproximativ 2 ore.

Turul ghidat va fi gratuit.

This is custom heading element

„Restul vieții noastre” se împarte într-o serie de scene regizate de Alin Neguțoiu în care actorii jonglează cu ajutorul unui instrument ce funcționează pe principiul ruletei. Spectacolul explorează haosul și relațiile toxice ce apar odată cu viața de tânăr.

Show-ul produs în cadrul rezidenței de creație pentru tineri absolvenți Fresh Start, ediția a IV-a, va avea loc Duminică, 25 iulie 2021, ora 20:00, la Reactor, pe strada Petofi Sandor, nr. 4.

Prețul biletului este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari biletul va costa 20 de lei. Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici.

[uncode_share layout=”multiple” bigger=”yes” no_back=”yes”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center