Agendă de weekend (27-29 mai 2022)
Agendă de weekend (27-29 mai 2022)

Agendă de weekend (27-29 mai 2022)

Perioada 27-29 mai 2022 vine cu o mulțime de evenimente muzicale pentru bistrițeni. Pe lângă acestea, în oraș se va organiza un festival culinar și un simulator de accidente auto.

Festivalul Fructelor de mare

Tarabele cu delicii orientale revin în oraș cu variate preparate din fructe de mare care stârnesc pofta. Creveți, scoici, calamar, midii și homari sunt doar câteva dinte bunătățile ce vor fi pregătite de bucătari talentați. Evenimentul culinar este organizat de CityPlan.ro.

Tarabele sunt deschise de vineri, 27 mai, până duminică, 29 mai, între orele 12:00 și 18:00. Locația festivalului este Pietonalul Liviu Rebreanu.

27-29 mai 2021

Trapped in my mind la Soho

O petrecere dinamică cu muzică populară se anunță la Soho. Iubitorii de muzică trap și hip hop sunt chemați în club pentru o seară plină de energie și ritm. Astfel, bistrițenii vor da start weekend-ului cu distracție, mișcare și deplină detașare.

Evenimentul are loc vineri, 27 mai 2022, de la ora 23:00, la Soho Music Hall, pe Strada Dimitrie Cantemir, numărul 1. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

27-29 mai 2021

Simulatorul de accidente auto Condu prudent, alege viața!

Rotaract Club Bistrița prezintă un simulator de impact pentru a promova precauția rutieră. Acest simulator va replica un accident la viteza de 30 km/ora cu centura pusă. Experiența personală e cel mai bun învățător, așa că experimentul este recomandat tuturor șoferilor. Perspectiva oferită prin intermediul lui poate salva vieți. Proiectul aa fost realizat în colaborare cu Școala de șoferi Propermis, Interact Bistrița-Nosa, Bolts and Gears și Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Simulatorul poate fi încercat vineri, 27 mai, și sâmbătă, 28 mai, între orele 12:00 și 18:00. Vineri, acesta poate fi găsit pe Strada Rodnei, numărul 1A la autogara Bistrița, iar sâmbătă la Sala Polivalentă din Bistrița.

Petrecere salsa: Black & White Rooftop Salsa Party

Joy Dance Studio invită bistrițenii la dans în cadrul unei petreceri tematice. Codul vestimentar este alb și negru, iar participanții iși vor petrece seara în pași de salsa, bachata și alte dansuri romantice. Petrecerea va avea loc pe un acoperiș, așa că atmosfera cinematică e garantată.

Black & White Rooftop Salsa Party se va ține sâmbătă, 28 mai 2022, de la 19:00. Locația stabilită este restaurantul For Friends, aflat pe Calea Clujului, nr. 58.

Concert Cargo la Soho

Celebra trupă Cargo va concerta la Bistrița, un eveniment de neratat pentru fanii muzici rock. Aplauzele și strigătele fanilor se vor suprapune cu piese cunoscute precum Ploaia, Ziua vrăjitoarelor, Călare pe motoare și Nu pot trăi fără tine. Evenimentul promite a fi unul memorabil, iar iubitorii de hard rock și heavy metal care nu au reușit să ajungă la concertul Cargo de la Bistrița de Revelion vor avea acum a doua șansă. Organizatorii sunt LB Shows în colaborare cu Soho Music Hall.

Concertul va avea loc sâmbătă, 27 mai 2022, între orele 20:00 și 23:45, la Soho Music Hall, pe strada Dimitrie Cantemir, numărul 1.

Prețul unui bilet de intrare este de 100 de lei. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Evenimentul artistic Rock the Backyard

Dacă ziua de sâmbătă nu venea suficiente motive de entuziasm, Petrus Italus Trust şi Centrul Cultural Municipal propun o zi a artei și a culturii. Acțiunea intitulată Rock in the Backyard sau Curţile care ne-adună aduce activități inedite ce au ca obiectiv popularizarea spațiilor neglijate din oraș. Programul evenimentului, cu locațiile incluse, este următorul:

17.00 – Inaugurarea Galeriei 20. Vernisaj Expoziţie Colectivă de Fotografie, pe strada Gheorghe Şinca, numărul 20

19.00 – Mike Parker’s Trio Theory – concert de jazz,
21.30 – „27 Twentyseven” – Loredana Chiş prezentare design vestimentar,
22.00 – Lines (2021) – proiecţie film documentar în cadrul programului KINEDOK, pe strada Dornei, numărul 14-16, Pasajul VI (Curtea Interioară).

Produse tradiționale și vin vor putea fi degustate în curtea interioară. Intrarea este liberă.

Ne puteți găsi, de asemenea, pe Instagram și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center