Agendă de weekend (30 iulie – 1 august 2021)
Agendă de weekend (30 iulie – 1 august 2021)

Agendă de weekend (30 iulie – 1 august 2021)

De la serate locale la evenimente naționale, acest weekend (30 iulie – 1 august) este plin de activități pentru cei implicați în cultură și comunitate. Muzica este un cuvânt cheie pentru acest sfârșit de săptămână. Ne referim la jazz, muzică clasică, rock şi muzică de fanfară.

This is custom heading element

Trupe și cântăreți jazz din România, Ungaria, Austria și chiar Chile se adună în acest weekend călduros la a IX-a ediție Roland Jazz Festival. Muzica bună, natura și diversitatea culturală sunt combinația perfectă pentru o seară specială alături de prieteni.

Festivalul organizat de Primăria Sângeorz-Băi în colaborare cu Asociația Puntea și Centrul Cultural Iustin Sohorca va dura trei zile, începând de vineri, 29 iulie 2021 la ora 19:00. Locația evenimentului este parcul Sângeorz-Băi de pe Strada Trandafirilor din comuna Feldru. Intrarea este gratuită.

This is custom heading element

TIFF oferă și în acest weekend o experiență muzicală de neuitat cu ultima seară de concert de la Casa TIFF, live cu trupa Orkid. Piesele de pe Deraiat, ultimul EP de la Orkid, sugerează intensitate și luciditate brută, iar spectacolul se prevestește a fi unul memorabil.

Concertul va avea loc vineri, 30 iulie 2020, ora 20:30 la Casa TIFF pe Strada Universității nr. 6, Cluj-Napoca.

Intrarea este liberă.

This is custom heading element

Turneul Internațional Stradivarius revine la Bistrița și în acest an cu transcripția pentru pian și vioară a Simfoniei a 9-a de Ludwig Van Beethoven. Aceasta va fi interpretată de violonistul Alexandru Tomescu și de pianistul Josu de Solaun, recunoscuți la nivel internațional în lumea muzicii clasice.

Spectacolul se va ține pe data de 31 iulie 2021 la Sinagoga din Bistrița. 

Biletele se vor achiziționa de la Sinagogă. Doritorii sunt încurajați să-și achiziționeze un bilet cât mai rapid cu putință deoarece locurile sunt limitate. Un bilet costă 30 de lei.

This is custom heading element

Nu poți să spui ceva de Spațiu Music Pub fără să menționezi cele mai mari petreceri de karaoke din Cluj. După o perioadă grea de pandemie, distracția muzicală a revenit la pachet cu cu un concert Desculț pe lună. Pentru ce vor să cânte, să bea sau să se simtă bine, Am nevoie de Spațiu! sunt cuvintele magice.

Evenimentul se va petrece sâmbătă, 31 iulie 2021 la noua locația a pub-ului Spațiu, la Charlie Upstairs, în Piaţa Muzeului nr.3. Ușile se vor deschide de la ora 19:00 cu băuturi gratis, de la ora 20:00 va cânta trupa Desculț pe lună, iar mult așteptata petrecere karaoke va începe la ora 21:30.

Prețul biletelor începe de la 39 de lei. Biletele pot fi cumpărate online de aici. Numărul de locuri este limitat.

Accesul este permis doar celor vaccinaţi împotriva Covid cu 10 zile de la ultima doză, celor cu rezultat negativ la un test RT-PCR din ultimele 72 de ore sau la un test antigen în ultimele 24 de ore. De ademenea, este permisă intrarea și celor care au avut Covid și au între 15 şi 180 de zile trecute de la infectare.

This is custom heading element

Festivalul Fanfarelor este o tradiție valoroasă în Rodna. Cei ce doresc să înceapă luna august într-un mediu vesel și călduros sunt așteptați la festival de Primăria și Consiliul Local Rodna împreună cu Asociația Culturală Fanfara Rodna.

Ediția a XII-a a Festivalului Național al Fanfarelor se va ține duminică, 1 august 2021 de la ora 12:30. Locația evenimentului este Piața Agroalimentară Rodna.

Pe lângă fanfarele din România participante, vor dansa și majoretele Queen Dancing Gherla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center