Agendă de weekend (5-8 mai 2022)
Agendă de weekend (5-8 mai 2022)

Agendă de weekend (5-8 mai 2022)

Perioada 5-8 mai 2022 vine cu zile ploioase, dar compensează cu evenimente și activități atractive pentru bistrițeni. De la expoziții de pictură și teatru la concerte caritabile și dezvoltare personală, noua săptămână promite experiențe memorabile.

Vernisajul expoziției de pictură NOD, semnat Georgiana și Eusebiu Josan

Pasionații de artă plastică sunt așteptați la vernisajul expoziției NOD, unde vor fi expuse operele Georgiei și a lui Eusebiu Josan. Cei doi artiști îmbină peisajele vegetale, culorile și abstractul într-o uniune de trăiri interioare. Deși stilurile lor par diferite, imaginile lor compun o expoziție coezivă.

Vernisajul va avea loc joi, 5 aprilie 2022, de la ora 18:00 la Complexul Muzeal Bistrița Năsăud. Curatorul expoziției este Lina Țărmure.

5-8 mai 2022

Grup de dezvoltare personală pentru adolescenți

Adesea tinerii se simt pierduți când încearcă să-și definească propria identitate. Grupul de dezvoltare personală, coordonat de psihologul clinician și psihoterapeutul integrativ Guia Emilia, invită adolescenții la o întâlnire terapeutică de autodescoperire. În cadrul acesteia se vor aborda teme precum cunoașterea de sine, asertivitatea, anxietatea față de examenele care urmează, eșecul și pașii în realizarea unui plan de carieră.

Prima ședință este programată joi, 5 aprilie 2022, de la ora 19:00. Locația este cabinetul Individual de Psihologie, bulevardul Independenței, nr. 99B.

Costul de participare este de 60 de lei pentru o ședința de 90 de minute. Se vor organiza 5 întâlniri​. Prima ședință este gratuită.

Pentru detalii și înscrieri se vor contacta numerele de telefon 074046104 (Guia Emilia) sau 0745927090 (Bontaș Gina).

5-8 mai 2022

Concert acustic în 3 live la Blink

Borzos Sorin, Dani Năsăudean și Gogancse Paul așteaptă bistrițenii la un concert acustic de excepție. Experiența e una ce merită trăită cu prietenii, iar atmosfera călduroasă e garantată în timpul sesiunii muzicale. Cei trei artiști vor concerta timp de trei ore.

Concertul va avea loc vineri, 6 mai 2022, de la ora 20:00, la BLINK, pe bulevardul Republicii, nr. 49. Intrarea este liberă.

Lansare de carte: Țigan / Țăndări de Valeriu Nicolae

Autorul Valeriu Nicolae lansează o carte inspirată din biografia sa, intitulată Țigan Țăndări. Cartea promite atât umor, cât și complexitate, prezentând inocența copilăriei și adulții țăndări din jur. La finalul lansării de carte va avea loc o sesiune de autografe. Veniturile încasate în cadrul evenimentului vor fi redirecționate către Asociația Casa Bună pentru construirea Grădiniței Bune.

Evenimentul se va ține sâmbătă, 7 mai 2022, de la ora 13:00. Locația stabilită este Biblioteca Județeană Bistrița Năsăud, strada Alexandru Odobescu, nr. 11.

Concert Interbeats la Centrul Cultural Dacia

Diverse trupe de tineri bistrițeni vor concerta pentru susținerea refugiaților ucrainieni. Evenimentul dorește să inspire unitate prin artă. Concertul este organizat de centrul de voluntariat pentru tineri Interact. Tema conexiunii va fi transmisă atât prin muzică, cât și prin energia publicului.

Evenimentul este programat sâmbătă, 7  mai, de la ora 17:00. Locația este Centrul Cultural Dacia, în sala Valeria Peter Predescu.

Un bilet de intrare costă minim 15 lei, iar toate veniturile încasate vor fi donate refugiaților.

Piesa de teatru Bărbații la 40, femeile la 43 la Palatul Culturii

O săptămână extenuantă se încheie cel mai bine cu umor. De aceea, piesa de teatru Bărbații la 40, femeile la 43 ajunge la Bistrița cu o poveste inedită. Trei personaje complet diferite trec prin criza vârstei de mijloc, un catalizator pentru situații comice și interacțiuni neașteptate. Distribuția este formată din Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã. Regia și scenariul sunt realizate de Octavian Strunilă. Interesații pot participa cu încredere la un spectacol ce se prevestește a fi excepțional.

Evenimentul va avea loc duminică, 8 mai 2022, de la ora 19:00, la Palatul Culturii din Bistrița.

Prețul unui bilet la categoria 1 este de 80 de lei, iar la categoria 2 prețul este de 70 de lei. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Ne puteți găsi, de asemenea, pe Instagram și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Preference Center