Agendă de weekend – Bistrița (24-26 septembrie 2021)
Agendă de weekend – Bistrița (24-26 septembrie 2021)

Agendă de weekend – Bistrița (24-26 septembrie 2021)

Bistrițenii vor avea ocazia să se apropie de natură prin activitățile organizate în perioada 24-26 septembrie 2021. Ei vor putea participa și la evenimente din apropierea orașului sau din mediul online în acest weekend.

This is custom heading element

Una dintre puținele activități ce respectă normele de siguranță ale situației actuale este dedicată aventurierilor. Cunoaște-ți Țara organizează o drumeție de 2 zile în care participanții vor urca Vârful Bistricior și vor admira lacul Colibița. Activitatea este potrivită atât pentru începător, cât și pentru cei cu experiență.

Urcarea pe Vârful Bistricior la 1990 metri înălțime va avea loc în prima zi. Programul zilei a doua constă în activități la bărcuțe, stadion, catamaran, bazin și scăldat în lacul Colibița.

Serviciile incluse în drumeție sunt transportul tur-retur, cazare de o noapte la pensiune și un ghid montan autorizat.

Pornirea este programată vineri, 24 septembrie 2021, de la ora 23:00. Sosirea este programată luni, 27 septembrie 2021, în jurul orei 5:00.

Prețul pentru participarea la drumeție este de 110 euro.

Website-ul Cunoaște-ți Țara este disponibil pentru mai multe drumeții și informații.

This is custom heading element

Voluntarii de la Oameni Pentru Oameni au pregătit o acțiune de igienizare și ecologizare în pădurea Codrișor. Toți bistrițenii ce doresc o lume mai curată sunt invitați să ofere o mână de ajutor.

Igienizarea va începe sâmbătă, 24 septembrie 2021, de la ora 10:00. Punctul de întâlnire este Podul Codrișor.

Participanții sunt sfătuiți să vină cu haine comode și dispensabile.

This is custom heading element

Serile muzicale de la Vivi’s revin cu un concert de neuitat al trupei Acustring’s. Atmosfera prietenoasă de la Vivi’s se intensifică întotdeauna când vine vorba de un eveniment Karaoke Band. De aceea, concertul din acest weekend este experiența perfectă de împărtășit cu cei dragi.

Concertul va avea loc sâmbătă, 25 septembrie 2021, de la ora 21:00, la Vivi’s Bar & Bistro, în Viișoara, pe Drum Centură 341A.

Pentru rezervări și informații se va apela numărul de telefon 0724243931. Locurile sunt limitate și se pot asigura doar pe bază de rezervare.

This is custom heading element

Atât cei ce doresc o relație calitativă cu persoana iubită, cât și pasionații de psihologie vor avea cu siguranță ceva folositor de extras din webinarul organizat de psihologul Radu Leca. Participanții vor învăța despre violența psihologică și imaturitate, despre soluții și speranțe.

Webinarul va avea loc duminică, 26 septembrie 2021, de la ora 18:00, live pe pagina de Facebook UltraPsihologie.ro.

This is custom heading element

Palatul Culturii Bistrița colaborează cu Teatrul Mefisto București pentru a aduce în oraș un special spectacol de teatru-film ce face parte dintr-un șir de reecranizări a filmului italian Perfetti Sconosciuti. Regia lui Octavian Strunilă va surprinde într-un mod inedit povestea celor 7 prieteni care au decis să-și părăsească telefoanele mobile pentru o seară. Distribuția filmului este încă un motiv de entuziasm, fiind alcătuită din Anca Dumitra, Leonid Doni, Andreea Grămoșteanu, Ada Galeș, Alex Conovaru, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță și Octavian Strunilă.

Spectacolul va avea loc duminică, 26 septembrie 2021, de la ora 19:00 la Palatul Culturii din Bistrița.

Prețul unui bilet este de 70 de lei. Biletele se pot achiziționa de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center