Agendă de weekend – Cluj (10-12 septembrie 2021)
Agendă de weekend – Cluj (10-12 septembrie 2021)

Agendă de weekend – Cluj (10-12 septembrie 2021)

Deși în acest weekend atenția clujenilor este concentrată pe Festivalul Untold, cei cu programul liber au ocazia să participe la teatru, concerte și ateliere artistice în perioada 10-12 septembrie 2021.

This is custom heading element

WonderPuck organizează spectacolul Răpirea Soarelui și a Lunii realizat de TrappTop Flotta din Ungaria. Show-ul interactiv se folosește de marionete imense, măști și picioroange pentru a crea o atmosferă de mare târg tradițional.

Acesta este un eveniment din cadrul festivalului WonderPuck. Programul complet al festivalului poate fi accesat AICI.

Spectacolul este programat în zilele de vineri, 10 septembrie, și sâmbătă, 11 septembrie 2021, de la ora 18:00 la ora 18:40. Locația este Piața Unirii din Cluj Napoca.

Accesul la spectacol este gratuit.

Purtarea corectă a măștii de protecție este obligatorie.
Va fi interzis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie şi a celor care înregistrează temperatura peste 37,3° grade Celsius.
Cei care refuză verificarea temperaturii sau purtarea măştii nu vor avea acces în locație. În toate zonele de aşteptare participanţii vor păstra distanța de minimum 1,5 metri. Schimbarea poziției scaunelor și consumul alimentelor și băuturilor ce nu au fost sigilate sau ambalate individual sunt interzise.

This is custom heading element

Atelierul de pictură pe pietre oferă oportunitatea de a învăța o nouă întreprindere artistică într-un mediu prietenos. Participanții vor învăța să folosească culori și cerneală aurie pentru a picta simboluri sacre pe pietre de râu. Creațiile vor putea fi luate acasă.

Activitatea are loc sâmbătă, 11 Septembrie 2021, între orele 11:00 și 14:00 la sediul C.ARTE cu însemnătate din Cluj-Napoca.

Taxa de participare este de 100 de lei.

Înscrierea se face prin mesaj privat la pagina de Facebook C.ARTE cu însemnătate.

This is custom heading element

Maxim Vengerov, câștigător al premiului Grammy, și pianista Polina Osetinskaya vor concerta în cadrul Festivalului Enescu din Cluj-Napoca. Experiența poartă o mare valoare în ochii pasionaților de muzică clasică. Programul va cuprinde Mozart – Sonata nr. 32 în si bemol major pentru vioară și pian K. 454, Enescu – Sonata nr. 2 în fa minor pentru pian și vioară op. 6 și Strauss – Sonata în mi bemol major pentru vioară și pian op. 18, Ravel Tzigane.

Recitalul va avea loc sâmbătă, 11 septembrie 2021, de la ora 19:00, la Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

Biletele pot fi achiziționate online de AICI sau din rețeaua de librării Cărturești din Cluj-Napoca.

This is custom heading element

Trupa rock Stanker vine din Iași pentru a oferi clujenilor un concert plin de energie, ce nu va fi uitat sau regretat. Trupa va cânta single-urile Supernova, Cătușele și alte melodii de pe EP-ul Trai Greu Metal.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 septembrie 2021, începând cu ora 20:30, La Țevi, pe strada Potaisa nr. 6 din Cluj Napoca.

Suportul pentru artist este de 20 de lei, iar brățările de acces vor fi disponibile la intrare în seara evenimentului.

This is custom heading element

Opera în patru acte după tragedia Macbeth de William Shakespeare este una dintre cele mai aclamate creații ale compozitorului Giuseppe Verdi. O interpretare a dirijorului David Crescenzi se va desfășura în cadrul Festivalului George Enescu. Regia artistică, mișcare scenică și design-ul de lumini a fost realizat de Rareș Trifan, scenografia de Valentin Codoiu, regia scenă culise de Cristina Albu și Alina Simona Nistor, iar pregătirea muzicală a Spiritelor II, III a fost realizată de Anca Mona Mariaș. Macbeth va fi interpretat de Șerban Vasile, iar rolul de Lady Macbeth îi revine Nadiei Cerchez.

Spectacolul va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, de la ora 19:00, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet este cuprins între 40 și 100 de lei.

Biletele se pot achiziționa AICI.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata spectacolului.

Evenimentele culturale din Bistrița din perioada 10-12 septembrie 2021 se găsesc AICI.

[uncode_share layout=”multiple”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center