Agendă de weekend(14 – 15 august 2021)
Agendă de weekend(14 – 15 august 2021)

Agendă de weekend(14 – 15 august 2021)

Sfârșitul de săptămână (14 – 15 august) îmbină evenimentele culturale cu cele astronomice. Bistrițenii vor putea admira stele, sculpturi, muzică și filme pentru a-și reaminti câtă frumusețe se află în jur.

This is custom heading element

După un secol de la nașterea faimosului regizor Federico Fellini, documentarul Fellini of the Spirits promite să dezvăluie „lumea ascunsă” a acestuia. Filmul va include o mulțime de materiale noi, dezgropate din arhivele Rai și Istituto Luce.

Premiera filmului va avea loc sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 18:30 la cinematograful Happy Cinema din Bistrița.

Prețul unui bilet este de 26 de lei. Biletele pot fi achiziționate AICI.

This is custom heading element

Boney M Xperience, ce va interpreta piese ale consacratei trupe disco, vine la Bistrița pentru un concert unic. Marile hituri internaționale Daddy Cool, Rasputin, și Rivers of Babylon vor răsuna pline de viață în micul oraș din Transilvania. Concertul promite o atmosferă nostalgică cu muzică dansantă și public energic.

Boney M Xperience, cu un membru al trupei originale Boney M, va concerta sâmbătă, 14 august 2021 la ora 19:00. Locația evenimentului va fi EMI Corproation din Bistrița.

Prețul unui bilet începe de la 50 de lei. Biletele se pot achiziționa fizic la EMI Corporation în Piața Mihai Eminescu. Online, biletele se pot găsi și pe site-urile www.iabilet.ro și www.kooltix.com.

This is custom heading element

Atât pasionații de astronomie cât și oricine fascinat de nemărginirea cerului mai pot urmări ploaia de stele în noaptea de sâmbătă pe duminică. Ploaia de meteori Perseide, numită după constelația Perseu, poate fi observată mai bine la depărtare de zonele urbane. Un loc perfect pentru a te bucura de spectacolul de stele alături de oameni frumoși este Star Party-ul organizat de POV21.

Petrecerea nocturnă va începe sâmbătă, 14 august 2021 de la ora 23:00 și va ține până duminică la ora 5:00 dimineața. Locul ales pentru o priveliște stelară pe cinste este pensiunea Lionas Holiday House din Josenii-Bârgăului, la cca. 20 km de centrul orașului Bistrița.

Intrarea este liberă. Mâncarea și băutura vpr fi oferite contra cost.

This is custom heading element

Expoziția La final nici măcar nu contează va oferi publicului noi sculpturi, montaje fotografice și asamblaje ale artistului Constantin Țînteanu. Un conflict interior a fost materializat prin aceste opere de artă, iar cei le admiră vor observa în ele confruntarea cu profundele probleme ale lumii.

Expoziția curatoriată de Maxim Dumitraș va fi prezentată de istoricul Vasile Duda.

Vernisajul va avea loc duminică, 15 august 2021 de la ora 19 în sala Borgo Prund a Muzeului Bistrița.

[uncode_share layout=”multiple” bigger=”yes” no_back=”yes”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center