Campanie de Crăciun KeepFocus
Campanie de Crăciun KeepFocus

Campanie de Crăciun KeepFocus

De multe ori, să dăruiești, înseamnă mult mai mult decât să primești.

În cadrul campaniei de Crăciun KeepFocus, noi, cei din redacție, suntem dornici să aducem puțin mai multă lumină în oraș, pe lângă cea oferită de către decorațiunile festive.
Echipa formată din: Ariana Mocanu, Laura Marcoie, Petru Floaș, Daniela Șorecău, Maria Șuvei, Mureșan Diana, Andrei Vrăsmaș, Codrea Roxana, și fotografele Flămând Lorena și Ursa Maria, a reușit să aducă un plus de bunătate în această perioadă magică a Crăciunului. În pragul sărbătorilor, în data de 22 Decembrie 2021, un mic ansamblu al echipei ,,KeepFocus”, s-a adunat pentru a împărți, pe lângă mici atenții dulci, și multă bucurie pe care oamenii cu care s-a interacționat, să o dea mai departe.

Noi Perspective

Din perspectiva mea, a unei noi participante la tot ce înseamnă echipa ,,KeepFocus”, pot spune cu mâna pe inimă că a fost o experiență de care aveam nevoie de foarte mult timp. Deși extrovertită de fel, am fost speriată în interacționea mea cu oamenii; zâmbetul celor care ne-au acceptat micul cadou m-a liniștit și mi-a bucurat sufletul.

În grupulețe de câte doi, ne-am plimbat împărțind fericire prin oraș. Fiecare având un accesoriu reprezentativ pentru a fi în temă cu sărbătorile cât mai mult posibil.
Cu câte un coșuleț în mână plin cu mici cadouri, am făcut un schimb de bucurie. Noi împărțind dulciuri, oamenii oferindu-ne înapoi zâmbete și urări de bine. S-a râs, s-a zâmbit și pentru un moment am uitat de tot răul din lume.
Cu toate că frigul părea să fie un obstacol, cu ajutorul bucuriei pe care am creat-o prin aceste mici gesturi, am fost încălziți de zâmbetele oamenilor dornici de a împărtăși stările de bine înapoi.

Momente Inedite

Acestea sunt momentele de care ne vom aduce fiecare aminte. Noi dorim să încurajăm aceste demersuri cât mai mult, cu sau fără ocazia unei anumite sărbători. Rămâne o fericire aparte în suflet după un asemenea eveniment. Acestea alungând toate emoțiile avute în momentul în care te vezi în fața unui necunoscut.

Echipa ,,KeepFocus” a reușit încă o dată să aducă bucurie în sufletele oamenilor. Sperăm să o facem cât mai des posibil. Dăruind, te simți împlinit, iar fericirea celui care primește ce îi oferi e cel mai frumos cadou pe care poți să-l primești înapoi.

Redacția ,,KeepFocus” vrea să ureze tuturor sărbători fericite! Și încurajează pe oricine să facă o mică bucurie pentru a primi una mai mare în schimb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center