Ce să faci de Ziua Copilului în Bistrița? (1 iunie 2022)
Ce să faci de Ziua Copilului în Bistrița? (1 iunie 2022)

Ce să faci de Ziua Copilului în Bistrița? (1 iunie 2022)

Bistrițenii de toate vârstele au oportunitatea de a participa la diverse activități de Ziua Copilului. De la ateliere creative la concerte și spectacole de magie, cei mici vor avea parte de o zi plină de bucurii. Vor fi și evenimente dedicate adulților, precum un show de stand-up și un concert simfonic.

Ziua copilului din tine în Parcul Municipal

Asociația Aripi de copil pregătește diverse ateliere ce promovează creativitatea si ingeniozitatea. Acestea cuprind atelierul de creație Curcubeu, Treasure Hunt-ul Emoții Colorate și dans în Cercul Zânelor. De asemenea, mamele vor putea citi povești copiilor în cadrul arcadei Aripi de poveste. Micuții doritori vor putea să meargă și la standul de pictură pe față.

Evenimentul de Ziua Copilului se va desfășura intre orele 16:00 și 19:00. Locația este Parcul Municipal Bistrița, vizavi de Crama Veche.

Ziua Copilului

Spectacol: Magicianul Augustin și trupa 5GANG

Primăria Bistrița organizează un spectacol de excepție pentru copii și tineri. Trucurile magicianului Augustin vor trezi entuziasm și curiozitate în seara de 1 iunie. Piesele trupei 5GANG, îndrăgite de copiii mai mari, promit o atmosferă plină de energie.

Spectacolul va avea loc pe Pietonalul Liviu Rebreanu, începând cu ora 18:00.

Ziua Copilului

Stand-up comedy cu Toma, Cristi & Bogzi

Ziua Copilului nu poate fi petrecută fără umor și bună dispoziție. De aceea, artiștii stand-up Toma, Cristi și Bogzi au pregătit un show plin de glume pentru adulții ce n-au uitat încă de copilul din ei. Comedianții au participat la emisiuni faimoase precum  Una Scurtă, Râzi ca Prostu, iUmor, Roast-ul lui Velea și al lui Marian Godină, Show de Seară, Arde-mă și podcastul Ceva Mărunt, așa că talentul e garantat.

Show-ul este programat de la ora 18:30. Locația este Club Corso, în Piața Centrală, numărul 33.

Prețul unui bilet de intrare este de 53 de lei. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Concert extraordinar Mozart Forever

Un exemplu de copil extraordinar a fost Wolfgang Amadeus Mozart, care a scris la vârsta de 17 ani simfonii complexe și revoluționare, recunoscute și în ziua de azi. Cu ocazia zilei de 1 iunie, geniul muzical va fi celebrat la Bistrița, prin interpretarea a două concerte la pian scrise de Mozart în adolescență. Pe lângă acestea se va interpreta și faimoasa simfonie Haffner.

Concertul va avea loc la Sinagoga Bistrița, de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Ne puteți găsi, de asemenea, pe Instagram și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center