Ce vedem în anul 2021?
Ce vedem în anul 2021?

Ce vedem în anul 2021?

Anul 2021 are un impact foarte mare asupra pieţei de entertainment, aceasta având o masă de consumatori mai ridicată faţă de anii anteriori. În acest articol discutăm despre „produsele” pe care consumatorii le vor primi pe micile şi marile ecrane.

Fără alte cuvinte începem cu cea mai populară parte a acestei pieţe de entertainment – serialele. De când a început pandemia, au început şi investiţiile în aceaste produse ca urmare a faptului că televiziunile şi serviciile online de televiziune au primit un „boost” .

This is custom heading element

Începând cu cel mai cunoscut competitor de aici, Netflix a anunțat multe serii și sezoane noi. Să le luăm pe rând.

„Castlevania”, serialul animat în stilul animaţiilor japoneze cunoscute ca și „anime-uri”, insipirat din seria de jocuri din anii 2000 cu același nume, a avut debutul în 2017, fiind primit foarte bine de urmăritori, cu un rating de 4.7 din 5. Această primire călduroasă a fost răsplătită cu câte un sezon nou aproape în fiecare an. Data pentru noul sezon este 13 mai 2021, după ce Netflix a făcut public atât poster-ul pentru noul sezon, cât și primul trailer, fanii ajungând să-și facă loc de camping în fața micilor ecrane.

Cât despre seria „Love Death + Robots”, câștigătoare a mai multor premii decât animații utilizate, printre care și un EMMY, ne încântă cu cel de-al doilea sezon, care va fi lansat pe 14 mai 2021, după 2 ani de așteptare. Această serie nu este la fel de populară precum celelalte serii marca Netflix, dar este una dintre puținele cu o comunitate atât de dedicată. Această serie face parte dintr-un nou gen creat tot de Netflix prin serialul Black Mirror. Fiecare serial din acest gen are la bază ca fiecare episod să fie diferit, fiecare episod să aibă alte personaje principale, altă locație, temă principală etc. Scopul este de a livra o nouă poveste, în intervalul unui singur episod. Ce face unică această serie este faptul că, în comparație cu Black Mirror, acest serial este unul animat, adică nu doar că schimbă la fiecare episod tema, personajele, spațiul etc., ci și animația, stilul grafic, fluiditatea animațiilor, astfel încât fiecare urmăritor are propriile episoade preferate.

Tot la categoria pixeli mișcători, adică animații, Netflix a anunțat un serial animat după seria la fel de nemuritoare ca și creaturile din ea, „Resident Evil”. După 6 filme pe marile ecrane, fiind la a 8 a versiune a jocului, seria ne salută cu o mână, în timp cu cealaltă despică zombii, din micile ecrane sub numele de „Resident Evil: Infinite Darkness”, readucând 2 personaje clasice: Leon S. Kennedy și Claire Redfield. Am doar un lucru de spus: dacă pandemia nu va ținut în casă, această serie cu siguranță o va face.

Şi tot la serii îndrăgite de gamers şi nu numai, serialul poreclit competitorul seriei „Game Of Thrones” revine în casele oamenilor la finalul anului 2021.

„The Witcher” primește sezonul 2, anunț făcut la scurt timp după lansarea noii serii „Dota: Dragon’s Blood”, acesta ajungând în casele și inimile oamenilor ca și cadou de Crăciun.

Tot pe la finalul anului, „Stranger Things” va ajunge anul acesta cu sezonul 4, având ca acțiune principală pe Sheriff-ul Hopper în Rusia și trecutul lui Eleven cât și celelalte experimente. În mare, acest serial va deveni din ce în ce mai întunecat.

Tot la seriale întunecate, „You” are confirmare pentru sezonul 3, chiar dacă a acoperit deja acțiunea din cartea cu același nume. Nu avem o dată exactă deocamdată, dar noul sezon va avea debutul prin 2021-2022.

This is custom heading element

„Lucifer” cu a doua parte a sezonului 5 – 28 mai;

cu un al doilea sezon „Who Killed Sara” –  19 mai;

„Special” – 20 mai

„Senela: The Series”

„Too Hot to Handle”- iunie

cu sezonul 3 „Master of None”- 23 mai

„The Komisky Method”-  28 mai

„Dead To Me”

cu al patrulea sezon „Elite”- iunie 18

„Dear White people”

„ Peaky Blinders” – sezonul 6.

Ultimele noutăți de la Netflix sunt noile serii pe care le lansează anul acesta:

„Yasuke” – 29 aprilie

„The Sons of Sam A Decent into Darkness” – 5 mai,

„Jupiter’s Legacy”- 7 mai

„The Upshaws”-  12 mai

„Halston” – mai 14

„Pieces of Her”.

This is custom heading element

Amazon Prime este un brand nou pe piață, acesta venind cu un serial luat după o serie deja foarte populară : „Lord of The Rings”, care a fost anunțată cu premiera în 2021.

Tot de la Amazon avem noua serie „ Invincible”, făcută după comic bock-ul cu același nume și care are ca autor pe Robert Kirkman, autorul seriei de comic bock-uri „The Walking Dead” care a inspirat serialul cu același nume.

This is custom heading element

Trecând la producători mai vechi, HBO Max urmează să scoată un Prequel de 10 episoade pentru seria „Game Of Thrones” legată de casa Targaryen. Acest Prequel se face încă de la finalul seriei GoT, dar după 2 ani tot ce știm e o parte din cast și numele serialului, acesta fiind : „The House of The Dragon”. Ca mic spoiler din partea cititorilor seriei, această familie are o istorie destul de violentă ca să umple un serial așa că așteptările vor fi mari.

HBO Max a anunțat două mari schimbări pe partea de animații: încheierea seriei „Infinity Train” și noul episod din seria „Adventure Time Distant Lands” . Pentru cei care nu știu, „Adventure Time”, unul din desenele copilăriei, după ce a fost oprit de Cartoon Network, a fost preluat de HBO Max unde a fost reînviat cu un nou sezon final de 10 episoade, fiecare de 40-60 de minute. Aici este prezentată povestea anumitor personaje principale din seria originală, iar fiecare episod apare o dată la câteva luni. ,,Rick and Morty” are confirmare pentru sezonul 6 și va avea premiera pe 20 iunie, iar Boondocks revine cu sezonul 4 după mult timp de așteptare.

This is custom heading element

„Legendary” (sezonul 2) – 5 mai

„That Damn Michael Che” – 5 mai

„Hacks” – 13 mai

„Intreatment” (sezonul 4) -23 mai

„Betty” (sezonul 2) – Iunie

„Barry” (sezonul 3)

„Gossip Girl”

„Insecure „(sezonul 5)

„The Others Two” (sezonul 2)

„Station Eleven”

„Succession” (sezonul 3)

„Tokyo Vice”

This is custom heading element

AMC anunță sezonul 11 pentru seria ce nu mai moare ca și cadavrele din ea, „The Walking Dead” ce va ajunge în 22 august.

This is custom heading element

La Disney+ , mult așteptatul serial „Loky” a primit trailer și data de lansare pe 11 iunie, urmărind cum un vechi villain devine protagonist preferat.

Pentru fanii „Star Wars: Clone War”, primim o continuare cu un nou serial numit „Star Wars: The Bad Batch”.

Disney+ cedează drepturile pentru serialul „Marle’s M.O.D.O.K.” către HULU, acesta având debut în 21 mai. Filmul „Monster Ink.” a fost atât de popular încât primește serial sub numele „Monster At Work”  În cele din urmă „Turner & Hooch” apare în 16 iulie ca și adaptare a filmului din 1989.

Tot ce se mai poate zice, dacă anul trecut ne-am plictisit de stat în casă, cu noile producții și revenirea serialelor așteptate pentru toate gustruile, nu o să avem motive să ne plictisim sau să mai ieșim din casă degrabă.

[uncode_share layout=”multiple” bigger=”yes”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center