KeepFocus vă urează bun venit!
KeepFocus vă urează bun venit!

KeepFocus vă urează bun venit!

Ce reprezintă Keep Focus?

Această revistă digitală este o inițiativă pentru tineri care vor să-și atingă potențialul iar echipa noastră își dorește să dea startul unei noi generații de smart teens care nu se chinuie pe parcursul întregii lor vieți ca să-și poată da seama ce își doresc să facă.

Informația există, oameni care să ne furnizeze soluții există, tot ce mai lipsește este entitatea care să pună la un loc tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a te putea focusa pe un anumit țel.

Care este scopul nostru?

Tot ce ține de orientare în carieră ne face să ne îndoim de noi înșine în mare parte din adolescență, dar miza nu rămâne doar în a reuși să îți alegi jobul care să te mulțumească, mai ai nevoie și de bunăstare psihică și fizică pentru a te simți pregătit să treci pragul adolescenței și să te îndrepți spre maturitate…

Acestea fiind spuse, investește în lucrurile care contează în viață: vise de realizat, relații sănătoase long-term și o stimă de sine ridicată. We all deserve to be happy, right? ❤️☯️🥊

Cine suntem noi?

Ați auzit despre noi la Răsunetul, pe grupuri cu tineri, pe Instagram, Facebook, pe feed-ul Celui Mai Bun Prieten;

V-ați întâlnit cu noi prin parc, în centrul orașului, la muzeu… și cu toate astea, nu a fost nicio urmă, nicio amprentă și nicio locație prin care să ne puteți demasca munca.

Cine suntem noi? De unde am apărut? Ce facem?

Noi suntem echipa Keep Focus, și vă urăm cu foarte mult entuziasm și dăruire, BUN VENIT!

Bun venit Acasă, cititorule, locul în care vei putea să te delectezi cu toate domeniile care te interesează. Noi trăim după idealul „chase your dreams”, pentru ca toate acele ore pe care ți le petreci făcând daydreaming să se transforme în mici și mari lupte, deopotrivă, toate având ca scop evoluția ta personală.

Pentru a vedea colecțiile de poze keepfocus apăsați AICI și bucurați-vă de tot ceea ce noi tinerii avem de oferit.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center