Refreshers (16-19 august 2021)
Refreshers (16-19 august 2021)

Refreshers (16-19 august 2021)

Această săptămână călduroasă vine cu evenimente în aer liber și experiențe sportive în perioada 16-19 august 2021. Bistrițenii pot profita de sfârșitul verii participând la activități culturale înviorătoare.

This is custom heading element

Începutul acestei săptămâni e dedicat fotbalului bistrițean. Prezentarea echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018 se arată a fi motivația perfectă pentru un drum până la stadion. Se va juca și un meci demonstrativ între dintre Old Boys Gloria Bistrița și Liga Legendelor, jucători faimoși din fotbalul românesc.

Evenimentul sportiv va avea loc luni, 16 august 2021 la Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița. Porțile se vor deschide de la ora 16:30, iar prezentarea echipei va începe de la 18:00.

This is custom heading element

Formația Jazz D.A.S. Trio din Ungaria va concerta la Bistrița. Muzica relaxantă și publicul iubitor de cultură vor crea o atmosferă contagios de plăcută, dar regulile sanitare vor trebui respectate în continuare. Trupa D.A.S. Trio este compusă din Abel Marton Nagy la clape și chitară, Adam Sardi la bass și Adonis Fabri la tobe.

Evenimentul va avea loc luni, 16 august 2021, de la ora 19:00, la Sinagoga din Bistrița.

This is custom heading element

A doua conferință a Centrului Cultural Municipal, Capitale culturale europene. Revitalizare urbană și genealogia unei strategii culturale, a sosit cu noi idei și discuții privind evoluția urbană. Conferința va fi susținută de Simon Pop, cercetător în antropologie culturală.

Evenimentul are loc marți, 17 august 2021 de la ora 18:00 la Palatul Culturii din Bistrița.

This is custom heading element

Artistul Eugen Alupopanu va vernisa în această săptămână noua expoziție Subjective Objects. Expoziția de pictură și obiect promite opere inedite ce explorează intensa relație dintre om și obiect.

Vernisajul va avea loc marți, 17 august 2021, de la ora 18:00 la Muzeul de Artă Comparată Sângeorz-Băi
str. Republicii, nr. 68.

This is custom heading element

Animația Singuri Acasă 2 va rula în aer liber la Kaufland pentru o seară plină de râsete. Atât copii, cât și adulții sunt invitați la o experiență călduroasă în timp ce vor explora lumea secretă a animalelor de companie.

Evenimentul este programat pe data de Marți, 17 august, de la ora 20:45, în parcarea magazinului Kaufland Bistrița str. Independenței 97-99.

Film în aer liber Kaufland

This is custom heading element

Pasionații de ciclism montan sunt invitați într-o scurtă vacanță de pedalat în zona Lacului Colibița. Traseul ales e plin de obiective printre care Lacul Colibița, Munții Călimani, Tăul Zânelor, Izvoare cu apă minerală și multe altele.

Pachetul A, în care traseul începe de joi, 19 august, și se termină duminică, 22 august, costă 970 de lei de persoană.

Pachetul B, în care traseul începe de vineri, 20 august, costă 850 de lei de persoană.

Mai multe detalii despre Colibița Mountain Bike Holiday se găsesc AICI.

Dacă dorești să-ți împărtășești impresiile sau să afli mai multe despre evenimentele din perioada 16-19 august 2021, lasă un mesaj pe pagina de Facebook Keep Focus.

[uncode_share]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center