Refreshers (2-5 august 2021)
Refreshers (2-5 august 2021)

Refreshers (2-5 august 2021)

Evoluția: un cuvânt potrivit pentru începutul lunii august. Prima săptămână (2-5 august) a gustarului vine cu o mulțime de cursuri de dezvoltare personală și auto-cunoaștere. Muzica, arta plastică și poezia nu lipsesc nici ele din agenda zilelor de lucru.

This is custom heading element

Eduard Kunz și Sabina Suciu pregătesc pentru publicul bistrițean un recital de excepție. Marele pianist rus va cânta piese celebre de Șostakovici, Rachmaninoff, Part, Lutoslawski și Milhaud. 

Recitalul va avea loc luni, 2 august, ora 19 la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrița. Un bilet costă 30 de lei și se poate achiziționa de la Palatul Culturii din Bistrița

This is custom heading element

Acest curs inedit ce dezvoltă coordonarea minte-corp se desfășoară în noua săptămână la Bistrița. Qigong este un exercițiu chinez antic și o tehnică de vindecare. El se folosește de meditație, exerciții de respirație și controlul asupra mișcărilor. Silvia Rus va introduce participanții în arta vieții și știința sănătății prin tehnica Bateri qigong sau Cămașă de fier.

Cursul se va ține în perioada 3-9 august 2021, prima zi începând de la ora 7:00. Cursanții vor merge timp de 6 zile la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” pentru a înainta pe calea echilibrului și a sănătății.

This is custom heading element

Nutriția și sportul sunt domenii din care oricine are aspecte utile de învățat. Un workshop de scurtă durată este o metodă convenabilă și de efect pentru a iniția un stil de viață sănătos. Prin aceste seminarii, participanții vor primi o oportunitate de a cunoaște noi oameni și noi surse de motivație.

Workshop-ul organizat de Echipa World Class Iulius Cluj se va ține marți, 3 august 2021 la ora 17:00. Locația stabilită este barul Secret Garden Cluj.

This is custom heading element

Artista Anamaria Bodea revine pe radarul pasionaților de pictură cu o nouă expoziție personală. Vernisajul de la Năsăud promite să inspire Gânduri și vise prin chipurile și natura delicat imaginate de pensulă.

Vernisajul va avea loc miercuri, 4 august 2021, ora 13:00 la Muzeul Graniceresc Nasaudean, Bulevardul Grănicerilor nr.19, Năsăud.

This is custom heading element

Barul Brikada devine o locație preferată de oamenii culturii datorită frecventelor serate artistice. În această săptămână Brikada organizează recitalul de poezie UMBRA. Actrița Camila Dincă Ion va interpreta versuri din Nichita Stănescu după regia lui Emil Teodorescu. Colaborarea promite un spectacol de emoții palpabile, un vis al iubirii dintre El și Ea.

Piesa de teatru va fi găzduită pe terasa Brikada, miercuri, 4 august 2021 la ora 18:00.

This is custom heading element

Centrul de Studii Psihanalitice invită psihologul Tiberiu Seeberger la un seminar pe tema tendinței antisociale. Seminarul va dura de doar 45 de minute. Subiectele discutate provoacă fascinație celor familiari cu mintea umană și complexitatea ei. Evenimentul online din seria Joia Psihanalitică se adresează studenților, părinților și celor interesați de psihologie sau psihanaliză.

Webinarul se va ține joi, 5 august 2021 de la ora 18, prin platforma Zoom.

Participarea la seminar este gratuită. Linkul de conectare va fi trimis în dimineața zilei de joi, aici. 

[uncode_share layout=”multiple” bigger=”yes” no_back=”yes”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center