Refreshers (23-26 august 2021)
Refreshers (23-26 august 2021)

Refreshers (23-26 august 2021)

Noua săptămână vine cu o grămadă de activități fizice pentru bistrițeni. În perioada 23-26 august 2021 se vor desfășura atât evenimente ce promovează cultura și istoria, cât și cursuri sportive și bătălii cu apă.

This is custom heading element

Expoziția Drumul niciodată înstrăinat trece pe la Bistrița pentru o scurtă perioadă de timp. Pictorița și artista vizuală Mona Mariana Ciciovan pune înaintea privitorilor peisaje ce se joacă cu lumina, culoarea și imaginația. Traiectul ei artistic se va regăsi în aceste opere. Picturile artistei au participat la expoziții atât din Europa, cât și din Canada și Statele Unite.

Deschiderea expoziției va avea loc luni, 23 august la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Expoziția se va afla la Bistrița până în data de 5 septembrie 2021, cu un finisaj organizat pe 3 septembrie între orele 19:00 și 21:00.

This is custom heading element

Antrenamentul gratuit organizat de Spartan Training Group este o oportunitate perfectă de a progresa când vine vorba de condiția fizică. Exercițiile sunt destinate îmbunătățirii forței, rezistenței și flexibilității. Participanții sunt sfătuiți să vină cu îmbrăcăminte adecvată activităților sportive.

Activitatea se va ține marți, 24 august 2021, între orele 17:00 și 18:00. Locația antrenamentului este Pădurea Schullerwald din Bistrița.

This is custom heading element

Fundația Calea Victoriei organizează două cursuri despre împărătese și regine, dinastii și coroane. Cursurile vor explora pe rând ambiția Ecaterinei cea Mare a Rusiei, puterea epocii victoriene și talentul literar al împărătesei Elisabeta.

Primul curs este programat marți, 24 august 2021 de la ora 19:00. Întâlnirea durează două ore. Acest curs va explora Marile dinastii europene, casa regală Britanică.  și Rusia imperială. De asemenea, se. va discuta despre copilăria şi pasiunile împărăteselor, alianțele lor matrimoniale, încoronările, relațiile și infidelitățile lor imperiale.

Al doilea curs este programat miercuri, 25 august 2021 de la ora 19:00. Întâlnirea durează două ore. cursul intitulat Prestigiul puterii va explora implicarea în diplomaţie şi politică a împărăteselor. Se va discuta atât despre epoca lor şi felul în care a fost influenţată, cât și despre reprezentări în epocă, dincolo de mit și de cinematografie.

Întâlnirile se vor desfășura prin intermediul platformei de conferințe Zoom.

Prețul total pentru participarea la cele două întâlniri este de 150 de lei.

Pentru informații și plată se va accesa acest link.

This is custom heading element

Interact Bistrița-Nosa organizează un eveniment ce promite să profite de ultimele zile călduroase de vară cu un eveniment răcoritor. SPLASH! oferă diverse activități distractive cu apă, iar participarea se face în echipe de 2.
Evenimentul se va ține joi, 26 August de la ora 17. Locația este Pădurea Schullerwald.
Taxa de participare pentro o echipă de 2 este de 20 de lei.
Pentru înscriere se va completa acest formular.

This is custom heading element

Prima zi a evenimentului Sportiv Flow Ride, ediția a 6-a, constă într-o plimbare pe traseul pe care se va desfășura competiția. Flow Ride cuprinde antrenamente și competiții de ciclism pentru sportivi și iubitori de aventură.

Evenimentul se va desfășura în perioada 26-29 august la Bike Park Cocoș, în Unirea. Deschiderea de joi, 26 august va începe la ora 18:00 și va dura 2 ore.

Asigurare de accident pentru sportivi obligatorie. Sportivul este obligat să poarte pe timpul competiției cască full-face. Se recomandă echipamentul de protecție pentru coloană, mănuși, ochelari, cotiere, genunchiere, neck-brace.

Participarea este permisă doar celor vaccinaţi împotriva Covid cu 10 zile de la ultima doză, celor cu rezultat negativ la un test RT-PCR din ultimele 72 de ore sau la un test antigen în ultimele 24 de ore. De ademenea, este permisă intrarea și celor care au avut Covid și au între 15 şi 180 de zile trecute de la infectare.

Taxa de participare este de 150 de lei. Plata se face la fața locului.

Înscrierile la Flow Ride se pot face prin completarea acestui formular.

[uncode_share layout=”multiple”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center