Refreshers (4-8 iulie 2022)
Refreshers (4-8 iulie 2022)

Refreshers (4-8 iulie 2022)

Noua săptămână vine cu evenimente mari pentru bistrițeni. De la Gala Uniter la competiții de robotică și întruniri culinare, orașul oferă experiențe de neratat.

Gala Premiilor UNITER 2022

A treizecea ediție a faimoasei Gale Uniter se va desfășura la Bistrița. Evenimentul este ilustru în lumea teatrului românesc. Fiind o sursă de entuziasm pentru toți artiștii din țară, gala va include muzică live și spectacole de dans. Printre actorii prezenți se numără Marcel Iureș, Nicoleta Lefter, Marius Turdeanu și alte nume renumite. Viziunea preluată de această ediție îi aparține regizorului Radu Afrim, care provoacă artiștii să privească spre viitor și să observe talentul tineretului.

Gala Premiilor Uniter va avea loc luni, 4 iulie 2022, la Palatul Culturii. De la ora 20:00 evenimentul va începe cu sosirea artiștilor pe covorul roșu, care va putea fi urmărită în persoană, în fața Palatului Culturii. Ceremonia va începe de la ora 21:00. Aceasta va putea fi urmărită pe ecranul din exteriorul Palatului Culturii sau în direct pe canalele de televiziune TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio Romania Cultural.

4-8 iulie 2022

Degustare de Sweets la Para’s Sweets

Gelateria Aniela organizează o degustare de dulciuri produse artizanal pentru toți bistrițenii pofticioși. Bunătățile vor fi pregătite cu atenție și suflet de Para’s Sweets, o afacere de familie bazată pe calitate. Toate prăjiturile din gelaterie vor fi gratuite pentru degustat, iar doritorii au opțiunea să ducă produse acasă contra cost.

Dulcele eveniment este programat luni, 4 iulie, începând cu ora 18:00. Locația este Gelateria Aniela din Piața Unirii.

4-8 iulie 2022

Concursul de robotică Bolts&Speed

Popularitatea cluburilor de robotică în rândul tinerilor români a crescut considerabil în ultimi ani, iar cu aceasta continuă să apară noi competiții inedite în acest domeniu. Bolts and Gears, echipa de robotică a Colegiului Național Liviu Rebreanu organizează un astfel de concurs la nivel național, care se va desfășura chiar în orașul nostru. Pasionații și curioși vor putea fi spectatori la evenimentul dinamizator. Echipe din diferite orașe vor participa cu roboții lor la probe de drag racing, rally și off-road.

Concursul va avea loc în perioada 5-7 iulie, la Sala Polivalentă, pe Strada Vasile Conta, nr. 1. În zilele de marți și miercuri evenimentul va începe de la ora 10:00, iar joi de la 9:00.

4-8 iulie 2022

Ne puteți găsi, de asemenea, pe Instagram și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center