Refreshers – Bistrița (13-16 septembrie 2021)
Refreshers – Bistrița (13-16 septembrie 2021)

Refreshers – Bistrița (13-16 septembrie 2021)

Cultura și mișcarea se echilibrează perfect la Bistrița, cu evenimente și cursuri pentru toată lumea organizate în perioada 13-16 septembrie 2021.

This is custom heading element

Fie că au ratat recitalul de la Sinagogă, fie că doresc să repete frumoasa experiență, pasionații de muzică clasică au șansa de a participa la un nou eveniment muzical susținut de solistul Cristea Mihály.

Programul recitalului cuprinde Scherzo nr. 3 și Balada nr. 2 de Frédéric Chopin și Rapsodia Ungară nr. 6, Valse Caprice nr. 6 și Mephisto Vals nr. 1 de Liszt Ferenc.

Recitalul va avea loc luni, 13 septembrie 2021, de la ora 12:00 la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistrița.

This is custom heading element

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud împreună cu Școala de Arte Bistrița și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud organizează lansarea cărții Întâmplări (ne)obișnuite scrisă de Viorel Simionca. Evenimentul va fi prezentat de Mariana Irimia, Gelu Vlașin, Alexandru Pugna și Gavril Țărmure.

Lansarea va avea loc marți, 14 septembrie 2021, de la ora 17:00 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

This is custom heading element

Mult așteptatul pumptrack modular va fi inaugurat printr-un eveniment ce adună toți bicicliștii și skaterii, indiferent de vârstă sau nivel, la noua locație. Deschiderea oficială este organizată de Primăria Municipiului Bistrița în colaborare cu Zarox Pumpyard .
Participanții pot veni cu biciclete (MTB, BMX, Dirt Bike etc), trotinete freestyle şi skateboard. Casca de protecție va fi obligatorie și le va fi asigurată celor care nu vin pregătiți.

Deschiderea pistei este programată marți, 14 septembrie 2021, de la ora 17:00. Pista este montată definitiv în parcarea de lângă Hotelul Metropolis.

This is custom heading element

Dansurile latino unesc oamenii, ajută la clădirea încrederii în sine și păstrează corpul sănătos prin mișcare la nivel moderat sau intens. Cei ce doresc să învețe de la zero aceste dansuri speciale au ocazia să o facă prin intermediul noului curs Latin Art Dance Studio. Acolo, participanții vor învăța arta stilurilor salsa și bachata în decursul a 8 sesiuni.

Cursurile de dans vor începe de marți, 14 septembrie 2021, de la ora 20:00. Restul lecțiilor, ce se vor încheia pe data de 28 septembrie, sunt programate în fiecare zi de marți și joi între orele 20:00 și 21:00. Acestea se vor ține la sala de dans Latin Art Dance Studio, situată pe bulevardul Republicii, nr. 1, etajul 2.

Prima oră de curs este gratuită. Un abonament lunar, compus din 8 ședințe, costă 120 de lei. Elevii, studenții sau cuplurile vor primi o reducere de 20 de lei la un astfel de abonament.

Participanții sunt rugați să vină cu încălțăminte confortabilă de schimb.

Pentru înscrie și informații adiționale se vor contacta următoarele numere de telefon: 0746292889 (Szabi),
0769649501 (Beatrice).

Participarea la cursuri se va face doar prin intermediul înscrierii. Locurile sunt limitate.

Evenimentele culturale din Cluj din perioada 13-16 septembrie 2021 se găsesc AICI.

[uncode_share layout=”multiple”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center