Refreshers – Bistrița (20-23 septembrie 2021)
Refreshers – Bistrița (20-23 septembrie 2021)

Refreshers – Bistrița (20-23 septembrie 2021)

Din cauza faptului că incidența cazurilor de coronavirus a trecut de 3/1000, majoritatea evenimentelor din perioada 20-23 septembrie 2021 au fost amânate sau anulate. Totuși, bistrițenii se pot bucura de activități online și de expoziții restrânse.

This is custom heading element

Stresul are numeroase efecte negative asupra sănătății și calității de viață. Există multe metode de a face față stresului, dar majoritatea sunt dificil de susținut pe termen lung. Prin webinarul Filozofia unei vieți fără stres moderat de formatorul și psihologul școlar Golovei Lilia, participanții vor exersa comportamente recomandate de specialiști pentru a cultiva un stil de viață lipsit de stres.

Webinarul este programat marți, 21 septembrie 2021, între orele 18:00 și 20:30. Link-ul pentru întâlnire va fi primit după înscriere.

Costul seminarului este de 36 de lei. Participanții vor avea nevoie de următoarele materiale: caiet sau carnet, pix și creioane colorate.

Înscrierea se face prin completarea acestui formular.

This is custom heading element

A opta ediție Techsylvania sosește în format virtual pentru a uni pasionații de business și tehnologie într-o conferință mondială. Noua ediție a colectat deja mai mult de 5000 de participanți și peste 60 de speakeri. Printre speakeri se numără și Jon Oringer, fondatorul și președintele executiv Stutterstock, Sacha Dragic, fondatorul și președintele executiv Superbet, și Luciana Lixandru, partener Sequoia.

Evenimentul virtual este programat miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 10:00. Întâlnirile se vor termina joi, 23 septembrie, la ora 22:00. Platforma va fi disponibilă după achiziționarea biletului

Biletele încep de la 79 de euro și se pot achiziționa de AICI.

This is custom heading element

Elfiarmaroc organizează expoziția de pictură 22 de Picături de Rouă de pe Lună. Cu ocazia începutului toamnei astrologice din 22 septembrie, numărul 22 inspiră întrebări profunde al căror răspuns va fi expus în tablourile inedite. Vernisajul expoziției va include și un moment artistic susținut de elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda” Bistrița.

Vernisajul va avea loc miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 17:00 la Casa Argintarului din Bistrița.

This is custom heading element

Yoga for Happy People pregătește un curs de flexibilitate adecvat pentru toate nivelurile. Participanții vor învăța să-și depășească limitele atât în materie de mobilitate fizică, cât și în calmarea și organizarea minții.

Sesiunea este programată joi, 23 septembrie 2022, de la ora 19:00. Aceasta va avea loc pe platforma Skype.

O sesiune costă 65 de lei. Participanții vor avea nevoie de echipament lejer, o saltea și o păturică.

Înscrierea se face printr-un email la adresa yoga4happypeople@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center