Refreshers – Bistrița (6-9 septembrie 2021)
Refreshers – Bistrița (6-9 septembrie 2021)

Refreshers – Bistrița (6-9 septembrie 2021)

Atelierele și evenimentele din perioada 6-9 septembrie 2021 provoacă bistrițenii să învețe lucruri noi, fie că e vorba de folclor și literatură sau de marketing și programare.

This is custom heading element

Programarea este un domeniu de mare interes pentru tineri, iar nicio oportunitate de a învăța cum se scrie cod nu trebuie ratată. International Coding School for Kids & Teens oferă bistrițenilor o astfel de oportunitate cu sesiunile demonstrative organizate în această săptămână.

Sesiunile se vor ține loc zilnic în perioada 6-10 septembrie 2021, de la ora 17:00. Sediul școlii unde va avea loc cursul se află pe Strada George Coșbuc 23, Bistrița.

Sesiunile sunt gratuite.

This is custom heading element

Echipa de handbal CS Gloria Bistrița 2018 se va confrunta cu CSM București într-un meci de neratat din Liga Florilor. Gloria se află pe locul 11 în clasament, iar CSM București pe locul 3.

Meciul va avea loc luni, 6 septembrie 2021, de la ora 18:30 la Sala Polivalentă din Bistrița.

This is custom heading element

Bibliobuzul Bibliotecii Județene Bistrița-Năsăud va face o oprire la micuții cititori din Parva. Cu ajutorul bibliobuzului elevii din zonele rurale au posibilitatea să împrumute cărți noi cu titluri faimoase și ediții ilustrate. Acest proiect reușește să susțină simultan comunitatea, educația și iubirea pentru lectură.

Bibliobuzul va opri la Parva marți, 7 septembrie 2021, la ora 11:00. Întâlnirile vor avea loc la Biblioteca Comunală Parva.

This is custom heading element

Seminarul Best Marketing 2021 este un curs util pentru manageri și persoane din marketing și comunicare. Participanții vor învăța tehnici noi de creștere a vânzărilor și de dezvoltare a afacerii. Speakerii sunt specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top ce vor acoperi subiecte diverse din tehnologie, media, digital și advertising

Evenimentul online va avea loc miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 11:00. Speakerii vor putea fi urmăriți live, pe pagina de Facebook Biz.

This is custom heading element

Ediția a VII-a Fiii satului la Șendroaia se îmbină cu a II-a ediție a Festivalului Jocului și Portului Popular Tradițional „La Șendroaia” pentru un special eveniment al tradiției. Festivalul va cuprinde concursuri de port popular pentru toate vârstele, un recital folk cu Florin Săsărman, dansuri populare și alte activități menite să creeze zâmbete și energie printre participanți.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 14:00 la Căminul Cultural Șendroaia. Cei ce doresc să participe la slujba religioasă sunt așteptați la Biserica Ortodoxă Șendroaia de la ora 10:00.

This is custom heading element

Eugen Raportoru propune o expoziție inedită, ce pornește de la simbolul carpetei pentru a crea interpretări artistice a unor teme celebre precum Răpirea din Serai, Corida și Cerbii. Cei prezenți vor putea observa imagini din perioada comunistă, printre care și unele personale și candide. Evenimentul dorește să pună în evidență generaţii întregi din comunitatea romă de la Năsăud prin poveștile lor. Participanții se vor putea bucura și de un moment artistico-muzical. Acest moment îi va avea ca invitați pe Prof. Elisabeta Scurtu cu Poveste de dragoste din comunism, Prof. Ana-Maria Dragonici (Urs Adela si Budurlean Daria) şi prof. Alina Tomi (Trupa A.R.T Simina Miholca, Sonia Fetti, Miruna Vlaic-Timoce, Denisa Pop) cu TIMP, încotro pleci, soliștii Canaloş Alexandru, Varga Adriana, Lakatos Iosif și solistul Dani Năsăudean (recital). Proiectul este coordonat de Gela Neamţu.

Evenimentul va începe miercuri, 8 septembrie 2021 de la ora 20:00 cu vernisajul expoziției Răpirea din Serai în viziunea lui Eugen Raportoru. De la ora 20:30 va fi proiectat filmul Comunități și microistorii, iar de la ora 21:00 este programat momentul artistico-muzical. Evenimentul va avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Evenimentele culturale din Cluj din perioada 6-9 septembrie 2021 se găsesc AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center