Refreshers – Cluj (13-16 septembrie 2021)
Refreshers – Cluj (13-16 septembrie 2021)

Refreshers – Cluj (13-16 septembrie 2021)

Fie că e vorba de muzică, teatru sau literatură, locuitorii orașului Cluj-Napoca au ocazia să participe la o mulțime spectacole calitative în perioada 13-16 septembrie 2021.

This is custom heading element

Turneul național “Impressions de voyage en jazz: Enescu, Ellington, Ravel” reprezintă o experiență de valoare pe care niciun fan al muzicii clasice nu și-ar dori să o rateze. Pianista de jazz Ramona Horvath și contrabasistul francez Nicolas Rageau sunt marii artiști ai acestui eveniment ce se află sub patronajul Festivalului Internațional „George Enescu”.

Concertul de deschidere a turneului național va avea loc marți, 14 septembrie 2021, de la ora 19:00, la Sala Radio Cluj, strada Donath nr. 160.

Locurile disponibile sunt limitate. Rezervarea obligatorie a locului se va face prin email la adresa marketing@radiocluj.ro.

This is custom heading element

Psihologul Lucian Rogozan organizează un curs ce promovează dezvoltarea unei abilități utile în orice domeniu, autodisciplina. Particpanții vor învăța arta ieșirii din zona de confort. Astfel, aceștia vor știi să evite irosirea potențialului într-o societate subsolicitată.

Workshop-ul este programat miercuri, 15 septembrie 2021, de la ora 18:00. Locația este cabinetul psihologic Lucian Rogozan de pe strada Teilor din comuna Florești, Cluj.

This is custom heading element

Ne revenim împreună! este sloganul celei de a șaptea ediții a Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Aici se vor aduna cele mai importante edituri din România împreună cu invitați speciali din Franța, Italia, Belgia, SUA și Portugalia. Evenimentele din cadrul festivalului vor include lansări de carte, conferințe și colocvii ce au misiunea de a entuziasma pasionații de lectură și de a promova cititul în rândul tinerilor.

Deschiderea festivalului este programată joi, 16 septembrie 2021, de la ora 10:00. Festivalul va fi deschis până duminică, 19 septembrie.

This is custom heading element

Cântăreața de muzică folk Adriana-Maria Andreica va susține un concert în aer liber într-o grădină primitoare. Publicul se va bucura de băuturi și melodii alese special pentru a da tonul noii atmosfere autumnale.

Concertul va avea loc joi, 16 septembrie, de la ora 20:00 pe terasa Downtown Garden.

Suportul pentru artist este de 25 lei.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0761322899.

This is custom heading element

Noua săptămână vine cu o veste bună pentru iubitorii de teatru: Spectacolul Străini în noapte sosește la Cluj după o lungă așteptare. Aclamații protagoniști ai piesei de teatru sunt Florin Piersic și Medeea Marinescu. Distribuția, scenografia și regia maestrului Radu Beligan se îmbină într-o adevărată capodoperă dramatică.

Spectacolul va începe joi, 16 septembrie 2021, de la ora 19:00. Locația este cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în timpul vizionării spectacolului. Nu este nevoie de dovadă scrisă a vaccinării sau al testului cu rezultat negativ.

Biletele se pot achiziționa de AICI. Biletele achiziționate pentru spectacolul amânat din data de 2 iulie 2021 rămân valabile.

Evenimentele culturale și sportive din Bistrița din perioada 13-16 septembrie 2021 se găsesc AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center