Refreshers – Cluj (27-30 septembrie 2021)
Refreshers – Cluj (27-30 septembrie 2021)

Refreshers – Cluj (27-30 septembrie 2021)

Deși Cluj-Napoca a depășit incidența de 5 cazuri la mie, participarea la evenimente încă este posibilă cu respectarea unor măsuri. Cei ce doresc să profite la maxim de ultimele zile până la impunerea unor restricții mai stricte pot participa la varietatea de evenimente culturale din perioada 27-30 septembrie 2021.

ATENȚIE! Participarea la spectacole, concerte și în săli de cinematograf este permisă doar cu ocuparea de până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Numai persoanele vaccinate, cu test negativ sau vindecate de virusul SARS-CoV-2 pot participa la aceste evenimente.

This is custom heading element

Stresul și grijile săptămânii pot fi alungate ușor cu puțină comedie. Nicu Bendea are zâmbete de pus pe buzele clujenilor care vor alege să participe la spectacolul de stand-up comedy pe care îl va susține în această săptămână.

Evenimentul va avea loc marți, 28 septembrie 2021, de la ora 19:00 la restaurantul Prezzent Bistro din Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet este 25 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Prezzent Bistro

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0734596821. Locurile sunt limitate.

This is custom heading element

2001: O odisee spațială, faimosul film SF din 1968, va avea parte de o ecranizare specială. Acest eveniment din cadrul programului Postuman. Abordări performative are să transporte privitorii prin aventurile cercetătorului David Bowman.

Proiecția va avea loc marți, 28 septembrie 2021. de la ora 19:00, la cinematograful ARTA de pe strada Universității nr. 3 din Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet este de . Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventbook (Librăria Humanitas, Str. Universității nr. 4; Cinema Florin Piersic) sau online de AICI.

This is custom heading element

Tânărul poet Toni Chira va citi creații noi în fața publicului de la Insomnia Cafe. Pasionații de poezie și critică literară sunt invitați la o caldă discuție pe tema poemelor. Lectura va fi moderată de Teona Farmatu, critic literar și poetă.

Evenimentul este programat miercuri, 29 septembrie 2021 de la ora 19:00. Locația este Insomnia Cafe de pe strada Universității nr. 2 din Cluj-Napoca.

This is custom heading element

Opera Națională Română organizează un concert în memoria marii soprane Lucia Stănescu. Intensa emoție a spectacolului va fi transmisă prin soliștii și orchestra Operei Naționale Române, coordonați de dirijorul Mario Menicagli, și acompaniați de sopranele Valentina Boi și Lorena Puican și mezzo-soprana Diana Turtoi.

Concertul va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, de la ora 19:00, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Certificatul verde și alte dovezi necesare pentru participarea la eveniment va fi însoțite de un act de identitate.

This is custom heading element

Pentru cei ce încă nu și-au găsit sursa de râs în această săptămână obositoare, se organizează spectacolul Sunt un orb. Maestrul Horațiu Mălăele va pune în scenă un show încântător și imprevizibil ce promite să-i pună în valoare faimosul umor.
Spectacolul va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
Prețul unui bilet începe de la 105 lei. Biletele se pot achiziționa de AICI. Locurile sunt limitate.
Vor fi puse la dispoziție 4 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora.
[uncode_share layout=”multiple”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center