Refreshers – Cluj (6-9 septembrie 2021)
Refreshers – Cluj (6-9 septembrie 2021)

Refreshers – Cluj (6-9 septembrie 2021)

Socializare, joc, artă și dezvoltare personală sunt câteva cuvinte cheie pentru ce îi așteaptă pe clujeni în perioada 6-9 septembrie 2021.

This is custom heading element

Preventis și Olivo Coffee Roasters organizează campania anti-drog de conștientizare Connect with people not with drugs. Jocul de Jenga din cadrul evenimentului simbolizează perseverența de care este nevoie pentru a clădi ceva stabil și posibilitatea de a „dărâma” totul dintr-o mișcare greșită. Participanții vor purta conversații valoroase la o cafea și vor primi un voucher 1+1de la Olivo Coffe Roasters.

Activitatea va începe luni, 6 septembrie 2021, de la ora 16:00 și va ține până miercuri, 8 septembrie 2021 la ora 20:00. Locația este Strada Eroilor (Eroilor Avenue) din Cluj-Napoca.

Participarea este gratuită.

This is custom heading element

Expoziția Medium prezintă o îmbinare între poziția grafică și cea picturală luate asupra naturii. Cele două perspective sunt redate de artiștii Oana Marina și Marius Luca. Operele promit experiențe intense, atât vizuale cât și senzoriale.

Ultima zi în care expoziția este deschisă și poate fi vizionată în cadrului inițial este luni, 6 septembrie 2021, de la ora 17:00. Locația expoziției este Urania Palace, pe strada Horea nr. 4 din Cluj-Napoca.

This is custom heading element

Viziteu Ungureanu Mirela deschide la Cluj-Napoca expoziția de grafică și acuarelă Jocurile Umbrei – Cărbunele și apa. Vernisajul va fi debutat cu un moment muzical al pianistei Dîrțu Alexandra. Dorel Găină va prezenta alături de Mariana Berinde opere ce inspiră atât profunzime, cât și delicatețe.

Vernisajul va avea loc luni, 6 septembrie 2021, de la ora 18:00 la Galeria Mariana Berinde, pe strada Dorobanților, nr. 101, Cluj-Napoca.

This is custom heading element

Vorbitul în public se învață la fel de ușor cum se învață magia. De aceea, clubul de comunicare și leadership Toastmasters Cluj îi invită la un seminar vrăjit pe cei ce urmăresc dezvoltarea exprimării și a capacității de convingere. Participanții vor avea oportunitatea să-și exerseze abilitățile de public speaking într-un mediu prietenos ce pare a fi parte dintr-un univers magic.

Seminarul este programat marți, 7 septembrie 2021, de la ora 18:45. Locația special aleasă este ClujHub, aflat pe strada Ferdinand 22-26, la etajul 3 din Central Commercial Center, Cluj-Napoca.

Intrarea este liberă. Înscrierea se poate realiza completând acest formular.

This is custom heading element

Programul organizat de Valentina Cârneciu propune o formă de terapie prin sunet culoare și gest. Cursul va fi organizat pe trei direcții de lucru: desen intuitiv, fenomenologie muzicală și baie de sunete și meditație.

Programul se va desfășura miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 14:00 pâna la ora 22:00. Locația va fi comunicată în privat, după stabilirea numărului de participanți.

Taxa de participare recomandată este de 100 de lei.
Plata se va efectua în contul GET RECORDS SRL: RO13INGB0000999903834117

Înscrierea se face prin completarea acestui formular.

This is custom heading element

Henna se folosește de mai bine 9000 de ani în Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud ca simbol al sănătății, norocului și al senzualității. Această practică a tatuajelor temporare cu pastă henna va fi celebrată săptămâna aceasta la Cluj, printr-un festival cu artiști henna ce vor decora pielea participanților cu modele artistice.

Deschiderea festivalului este programată joi, 9 septembrie 2021, de la ora 14:00 la Ana’s Work. Festivalul se va încheia pe 12 septembrie.

Intrarea este liberă.

Evenimentele culturale din Bistrița din perioada 6-9 septembrie 2021 se găsesc AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Preference Center